TRENERI

U Zagrebu održan seminar za atletske trenere

Zagreb (20.12.2013.) - Seminar za atletske trenere u organizaciji Hrvatskog atletskog saveza održan je u subotu 14. prosinca 2013. godine u Zagrebu. Seminaru je nazočilo oko 140 atletskih trenera, a predavači su bili: Branko Škof, Marino Bašić, Sanja Ljubičić, Goran Marković i Siniša Ergotić. Osim permanentnog usavršavanja, seminar je bio i preduvjet produljenja licence za 2014. godinu. 

Materijali sa seminara

 

Održan godišnji seminar za trenere

Zagreb (01.12.2012.) - U Zagrebu je, u organizaciji Hrvatskog atletskog saveza, održan seminar za atletsketrenere na kojem je nazočilo oko 120 atletskih trenera, a predavači su bili: Vesna Babić, Renata Barić, Marko Jakopović, Mladen Katalinić, Mladen Kršek, Marijo Baković i Ivan Ivančić. Osim permanentnogusavršavanja, seminar je bio i preduvjet produljenja licence za 2013. godinu.

 

 

Juri Hanin u Zagrebu 5. i 6. rujna

Zagreb (01.09.2011.) -  Uvaženi profesor i sportski psiholog Juri Hanin, autor IZOF modela u Zagrebu će naKineziološkom fakultetu održati jedno javno predavanje i radionicu za trenere i psihologe prema rasporedu koji je poslan u prilogu (5. i 6. rujna). Profesor je značajan dio karijere surađivao i s atletičarima te će njegovapredavanja biti temeljena i na iskustvima iz atletike. Pozivamo sve atletske trenere i one koje zanima tematika napredavanja. Ulaz je slobodan. (Raspored predavanja)

Važna obavijest za atletske trenere

Zagreb (19.04.2011.) -  U želji za unaprijeđenjem stručnog rada, Komisija za stručno usavršavanje i licenciranjeHAS-a je pristupila izradi Pravilnika za stjecanje i produljivanje licenci za obavljanje stručnih poslova u atletici teje on kao takav usvojen od Izvršnog odbora HAS-a u ožujku ove godine. Obzirom na usvojeni Pravilnik o licenciranju, HAS objavljuje Obrazac kojeg treneri, koji žele dobiti odgovarajuću licencu, trebaju popuniti i poslatiu ured HAS-a i to isključivo elektronskom poštom kako bi se lakše prikupili podaci te formirala baza podataka o našim trenerima. Popunjeni Obrazac treba poslati u ured HAS-a isklučivo elektronskom poštom na adresuThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Spomenuti Obrazac možete preuzeti ovdje.

U Varaždinu održan i drugi dio tečaja za trenere atletike

Zagreb (18.04.2011.) -  Drugi dio specijalnosti tečaja za trenere atletike održan je u Varaždinu je od 3. do 9. travnja 2011. godine u prostorijama Atletskog stadiona "Sloboda". Predavanjima je pristupilo 30-ak polaznika, a nastavu iz atletskih bacanja, skokova, višeboja i rada s mlađim dobnim kategorijama održali su kvalificiraniatletski treneri (mr.sc. Predrag Saratlija, mr.sc. Josip Gašparac, Mladen Katalinić, prof., Srećko Opašić, prof., Aleksandar Puklavec, prof. i Marijo Baković, mag.cin.). Nakon završnih ispita u svibnju i obavljene stručno-pedagoške prakse ova generacija polaznika steći će stručnu kvalifikaciju trener atletike. Sliku polaznika možetevidjeti ovdje.

Donesen Pravilnik o licenciranju trenera

Zagreb (22.03.2011.) - Izvršni odbor Hrvatskog atletskog saveza, a na prijedlog Komisije za stručnousavršavanje i licenciranje, donio je na svojoj sjednici održanoj prošlog tjedna u Zagrebu Pravilnik za stjecanje i produljivanje licenci za obavljanje stručnih poslova u atletici kojim se reguliraju statusi trenera u našemsportu. Pravilnik stupa na snagu 15. svibnja ove godine, a do tada će se na internet stranicama HAS-a objavitiObrazac za licence koji svi oni koji žele biti licencirani moraju popuniti i poslati u Ured HAS-a.

U Varaždinu održan prvi dio tečaja za trenere atletike

Zagreb (25.10.2010.) -  U Varaždinu je od 18. do 24. listopada održan prvi dio specijalnosti tečaja za trenereATLETIKE. Organizacija tečaja od strane Hrvatske olimpijske akademije i Hrvatskog atletskog saveza (Komisijeza licenciranje i usavršavanje trenera) usmjerena je prema podizanju razine obrazovanja i stručnosti kadrova u atletici. Predavanja su održali istaknuti atletski djelatnici i treneri s 30-ak polaznika, a drugi dio specijalnosti i završetak tečaja predviđeni su za 4. do 10. travnja 2011. godine, također u Varaždinu.Tečaj je uspješno realiziranu prostorijama Atletskog stadiona "Sloboda" i pripadajućim atletskim terenima uz potporu Zajednice športskihudruga grada Varaždina i domaćinstvo ŠAK "Varaždin".

 

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana