Nova web stranica "Hrvatska atletika"

Zagreb (16.10.2022.) - Hrvatski atletski savez tijekom sljedećeg tjedna pokreće novu web stranicu "Hrvatska atletika". 

Nova web stranica je  zamišljena kao portal za promociju atletike i namijenjena je atletičarima, trenerima, klubovima, roditeljima, prijateljima atletike i općenito ljubiteljima sporta.

Za "Hrvatsku atletiku" svi protagonisti naših atletskih zbivanja su važni. Pokušat ćemo se prvenstveno baviti onima koji neopravdano nisu dobili medijsku pozornost. Upoznat ćemo vas s atletičarima, natjecanjima koja su pred nama, zanimljivostima iz svijeta atletike, prisjećati ćemo se onih koji su nas nažalost napustili.

Molimo vas da nam sugerirate teme koje vas zanimaju i pozivamo vas da nam sami šaljete materijale koje ćemo rado objavljivati. U rubrici retro objavljivat ćemo fotografije iz prošlosti, ne navodeći imena kako bi posjetiteljima dali mogućnost da istraže tko su atletičari-ke na njima. I tu vas pozivamo da nam šaljete svoje fotografije "iz davnina". Posebno bi nas veselilo da se u stranicu uključe ljudi koji se bave izvan stadionskom atletikom i veterani.

Postojeća stranica Hrvatskog atletskog saveza ostaje nepromijenjene i na njoj ćete i dalje dobivati sve potrebne servisne informacije. Kada nova stranica bude podignuta još jednom ćemo vas o tome obavijestiti i objaviti poveznicu za pristup novoj stranici.

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana