Uskoro kreće nastavak atletske sezone u Hrvatskoj

Zagreb (30.8.2022.) - Nakon serije međunarodnih natjecanja i mjesec i pol bez domaćih natjecanja uskoro počinje nastavak atletske sezone u Hrvatskoj na otvorenom.

Prvo je na programu Pojedinačno PH za mlađe seniore i seniorke sljedećeg vikenda 3. i 4. rujna u Zagrebu za koje je potrebno imati ispunjenu rezultatsku normu objavljenu na web stranicama HAS-a. Podsjećamo klubove da je rok za prijeve sutra 31. kolovoza.

U srijedu 14. rujna u Zagrebu će se održati Kup i ekipno PH za kadete i kadetkinje. To će biti jedno od zadnjih prilika natjecateljima u ovom uzrastu da svojim rezultatima izbore nastup u kadetskoj reprezentaciji u Češkoj 24. rujna.

Tijekom vikenda 17. i 18. rujna u Zagrebu će se održati Kup i ekipno PH za juniore i juniorke, a tjedan dana kasnije 24. i 25. rujna, također u Zagrebu,  Kup i ekipno PH za seniore i seniorke. Listopad i studeni rezervirani su za izvanstadionska Prvenstva. U listopadu će se održati Prvenstva Hrvatske u maratonu, cestovnom hodanju, planinskom trčanju, krosu i cestovnom trčanju, a u studenome PH u 12-satnom trčanju.

Podsjećamo klubove i atletičare koji su zadnji liječnički pregled obavili u ožujku ove godine ili ranije da im je istekao ili će uskoro isteči rok važenja liječničkog pregleda te da što prije ponovo obave liječnički pregled i ažuriraju ga kroz web aplikaciju HAS-a. Isto tako, dobro se podsjetiti da na natjecanjima državne razine mogu nastupiti natjecatelji koji su registrirani najkasnije 7 dana prije natjecanja.

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana