Privremeni predsjednik Europske atletike čestitao Hrvatskom atletskom savezu!

Zagreb (14.05.2021.) - Nastavljaju se slijevati pozitivne reakcije na račun organizatora Europskog bacačkog kupa, održanog prošli vikend u Splitu.

U samo šest tjedana koliko su imali nakon dobivanja domaćinstva, Hrvatski atletski savez i splitski ASK su obavili vrlo težak posao, ispunili sve uvjete koje je pred njih postavila Europska atletika (EA) i uspjeli održati natjecanje koje je u svome 20. izdanju okupilo rekordnih 399 sudionika, očito željnih kvalitetne međunarodne provjere u olimpijskoj godini.
Dobro obavljen posao prepoznali su i u krovnoj europskoj atletskoj instituciji, pa je tako u srijedu na adresu prvog čovjeka HAS-a Ivana Veštića stiglo pismo privremenog predsjednika Europske atletike Dobrimira Karamarinova u kojem stoji:

"Želio bih osobno zahvaliti vama i svima u Hrvatskom atletskom savezu na domaćinstvu Europskog bacačkog kupa u Splitu i čestitati vam na odlično organiziranom natjecanju. Shvaćam da je to bila velika odgovornost i nimalo lagan zadatak, pogotovo u ovim pandemijskim vremenima, kada je trebalo primijeniti mnoge dodatne sigurnosne mjere, ali vi ste obavili izvrstan posao. Pružili ste prijeko potrebnu priliku za nastup svim sportašima i cijenimo vaš trud. Nastavite s dobrim radom i zadržite snažan duh!"

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2021 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana