HEP čestitao bacaču kugle Filipu Mihaljeviću na brončanoj medalji

Zagreb (08.03.2021.) - Povodom osvajanja brončane  medalje u bacanju kugle na Europskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunu,Hrvatska elektroprivreda je kao ponosni sponzor Hrvatskog atletskog saveza organizirala svečani prijam za brončanog Filipa Mihaljevića, članove atletske reprezentacije i Hrvatskog atletskog saveza.


S hicem od 21,31 metra u trećoj seriji, Filip je osvojio brončanu medalju i tako se pridružio Branku Zorku koji je jedini do sada osvajao medalje na 1.500 metara (brončanu i srebrnu) na dvoranskim prvenstvima Europe daleke 1992. i 1994. godine.

Bez podrške HEP-a, moja medalja ne bi bila moguća. Nadam se da će naša daljnja suradnja biti uspješna u budućnosti kao što je bila i do sada“, izjavio je Filip Mihaljević. Predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Ivan Veštić zahvalio je HEP-u na višegodišnjoj podršci bez koje ne bi bilo ni vrhunskih atletskih rezultata. „HEP je najuspješnija hrvatska kompanija, a Hrvatski atletski savez najuspješniji nacionalni sportski savez. Posljednjih godina hrvatska atletika sa svakog natjecanja donese barem jednu medalja, a danas, nakon 27 godina, ponovnu i  medalju s Europskog dvoranskog prvenstva“, napomenuo je Veštić.

Kao ponosni sponzor Hrvatskog atletskog saveza i jedan od najvećih podupiratelja hrvatskog sporta, HEP već dugi niz godina podupire brojne sportske događaje i projekte, sa željom da doprinese uspješnosti i izvrsnosti hrvatskih sportaša, ali i potakne što više hrvatskih građana na bavljenje sportskim aktivnostima.

U ime čitave Hrvatske elektroprivrede čestitam Filipu Mihaljeviću, vodstvu reprezentacije i Hrvatskom atletskom savezu na osvajanju brončane medalje na Europskom dvoranskom prvenstvu. Drago nam je da smo i mi, sustavnom potporom hrvatskoj atletici, doprinijeli ovom značajnom sportskom ostvarenju. Time smo potvrdili naš slogan da “znamo prepoznati pravu energiju”. Mogu potvrditi da će HEP i nadalje pratiti naše atletičare, kao i druge sportaše koji na europskoj i svjetskoj sceni uspješno predstavljaju našu domovinu“, izjavio je Frane Barbarić, predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede.

 

Filip Mihaljević

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana