Evidencija liječničkih pregleda natjecatelja u sustavu HAS-a

Zagreb (4.1.2021.) - Prema Općim pravilama i propozicijama za natjecanje za 2021. godinu, svaki klub obavezan je unijeti datum zadnjeg liječničkog pregleda za svakog svog registriranog natjecatelja kroz web aplikaciju PRIJAVE ZA NATJECANJA, najkasnije do isteka roka za prijavu na neko od natjecanja.

Klubovi su odgovorni za točnost podataka, a ako se ustanovi da podaci ne odgovaraju podacima iz natjecateljske knjižice klub će biti kažnjen sa 2000 kn.

Klubovi od danas (4.1.2021.) mogu unositi datum zadnjeg liječničkog pregleda za one svoje natjecatelje koje su registrirali za tekuću godinu. Pristup novoj funkciji u web aplikaciji PRIJAVE ZA NATJECANJA je na isti način kao i do sada – prijavom s korisničkim imenom i lozinkom koju su dobili od Ureda HAS-a. Kroz tu novu funkciji klubovi će imati uvid u sve svoje registrirane atletičare za tekuću natjecateljsku sezonu. Upute o načinu korištenja nove funkcije u aplikaciju mogu se preuzeti u samoj aplikaciji nakon prijave (u gornjem desnom kutu na ekranu). Osim inicijalnog unosa za sve svoje registrirane natjecatelje, datume liječničkih pregleda klubovi trebaju ažurirati promptno tijekom cijele sezone nakon svakog liječničkog pregleda.

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana