Seniorsko prvenstvo Balkana (Cluj-Napoca) 19. i 20. rujna - informacija

Zagreb (07.09.2020.) - Seniorsko prvenstvo Balkana trebalo bi se održati 19. i 20. rujna u Rumunjskoj (Cluj-Napoca). Planiran je nastup naših atletičara sukladno kvoti. Kako su ovoga trena granice okolnih zemalja, kroz koje treba putovati do Cluj-Napoce, zapravo zatvorene ispitujemo mogućnosti realizacije.

Planiran je put autobusom. Na put bi se kretalo u srijedu 16.09. u kasnim večernjim satima, a dolazak je planiran drugo jutro u prijepodnevnim satima – aplikacije predviđaju trajanje puta cca 9h. Prije nastupa atletičari bi imali puna dva dana za odmor i pripremu za natjecanje. Povratak natrag predviđen je u nedjelju nakon natjecanja i dolazak u Zagreb u prijepodnevnim satima u ponedjeljak. Za put bi bila osigurana okrepa, maske i dezinfekcijska sredstva.

Na natjecanju bi kao i ove zime u sastavu reprezentacije bili seniori-ke, a kriterij za nastup podrazumijeva trenutačnu formu, rezultat na Prvenstvu Hrvatske za seniore, vrijednost rezultata po tablicama, te napredak i potrebe reprezentacije na Ekipnom prvenstvu Europe sljedeće godine.

Preliminarni sastav objavit će se nakon konzultacija s klubovima i trenerima kroz nekoliko dana. Nakon potvrda nastupa i eventualnih izmjena bit će objavljen konačni sastav reprezentacije.

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana