Pojedinačno PH za kadete-kinje i mlađe kadete-kinje - priopćenje

Zagreb (25.06.2020.) - U subotu i nedjelju u Varaždinu se, u organizaciji AK Sloboda, održava Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadete, kadetkinje, mlađe kadete i mlađe kadetkinje koje je jedno od naših najbrojnijih natjecanja.

S obzirom na situaciju s COVID-19 i porastom broja oboljelih u zadnje vrijeme u Hrvatskoj, Hrvatski atletski savez redovito prati preporuke i objave Nacionalnog stožera i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Za sada su natjecanja dozvoljena uz pridržavanje preporučenih mjera zaštite, a ako se odluka promijeni HAS će pravovremeno reagirati.

Hrvatski atletski savez je u kontaktu s organizatorom Prvenstva koji treba osigurati da se sve preporučene mjere poštuju, a apelirat ćemo da natjecatelji po završetku svog nastupa napuste stadion u pratnji trenera ili roditelja kako se ne bi stvarala velika koncentracija natjecatelja na tribinama. Svi natjecatelji moraju imati važeći liječnički pregled i nastupaju na vlastitu odgovornost, a ovim putem pozivamo klubove da natjecatelje koji imaju neke respiratorne zdravstvene probleme ili povišenu temperaturu ne dovode na natjecanje.

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana