Ured HAS-a na novoj lokaciji, obavijest o radnom vremenu Ureda

Zagreb (02.06.2020.) - Zbog znatnih oštećenja koje je nedavni potres u Zagrebu nanio dosadašnjem Uredu HAS-a na Trgu kralja Petra Svačića 17, Hrvatski atletski savez bio je prisiljen potražiti nove prostorije za rad Ureda.

Od srijede 3. lipnja Ured HAS-a bit će u funkciji na lokaciji Metalčeva ulica 5 (IV kat) u Zagrebu koja se nalazi u blizini Doma sportova, a nasuprot hotela Panorama. Uredovno vrijeme Ureda je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, a prijem stranaka je isključivo od 11 do 13 sati. Stranke molimo da se na ulazu u zgradu obavezno jave zaštitaru, a na ulaznim vratima Ureda da pozvone na zvono.

Podsjećamo da svi zahtjevi za realizaciju programskih aktivnosti trebaju biti upućeni elektronskom poštom sa službene adrese kluba te da se zahtjevi poslani na drugi način neće  obrađivati. Posebno napominjemo da se zahtjevi za vitaminizaciju podnose Uredu Hrvatskog atletskog saveza koji ih potom upućuje magistri Mimi Vurdelja na odobrenje. Nisu moguće realizacije na drugi način.

Napominjemo također da nam novi financijski okvir za ovu godinu još nije dostavljen što je trenutačno mali problem u realizaciji.

Mapa lokacije Ureda

HAS lokacija

HAS lokacija

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana