Preliminarni planovi za nastavak sezone 2020.

Zagreb (13.05.2020.) - Hrvatski atletski savez je sukladno epidemiološkoj situaciji i relaksiranju mjera od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite pripremio raspored aktivnosti u ovoj sezoni.

Detaljnije podatke objaviti ćemo kroz nekoliko dana, a preliminarni plan dajemo na znanje te vas pozivamo da nam pošaljete svoje prijedloge.

Prvenstva Hrvatske bi započeli 20. lipnja. Nakon što objavimo točniji raspored, iznova bi otvorili kandidature za ona natjecanja kojima će se mijenjati datum natjecanja, s tim da bi prednost u dobivanju organizacije imali klubovi koji su prethodno dobili predmetno natjecanje. Pokušali bi održati što više natjecanja, te bi pokušali povezati više natjecanja u jedno. U tom smislu postoji mogućnost izmjene satnica.

Od ostalih aktivnosti važno je napomenuti da će se zbog uništenih dosadašnjih prostorija saveza obaviti preseljenje na novu lokaciju do početka lipnja. O adresi i ostalim važnim podacima biti ćete obaviješteni. Tečaj za povjerenike kao i tečaj za suce biti će organiziran do kraja godine. Sukladno vremenskim i financijskim okvirima pokušati ćemo održati tradicionalne Dane hrvatske atletike u sklopu kojih će biti održani Trenerski seminar i prema mogućnostima Gala večer hrvatske atletike.

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana