Pojedinačno PH za kadete-kinje i mlađe kadete-kinje - priopćenje

Zagreb (25.06.2020.) - U subotu i nedjelju u Varaždinu se, u organizaciji AK Sloboda, održava Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadete, kadetkinje, mlađe kadete i mlađe kadetkinje koje je jedno od naših najbrojnijih natjecanja.

S obzirom na situaciju s COVID-19 i porastom broja oboljelih u zadnje vrijeme u Hrvatskoj, Hrvatski atletski savez redovito prati preporuke i objave Nacionalnog stožera i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Za sada su natjecanja dozvoljena uz pridržavanje preporučenih mjera zaštite, a ako se odluka promijeni HAS će pravovremeno reagirati.

Hrvatski atletski savez je u kontaktu s organizatorom Prvenstva koji treba osigurati da se sve preporučene mjere poštuju, a apelirat ćemo da natjecatelji po završetku svog nastupa napuste stadion u pratnji trenera ili roditelja kako se ne bi stvarala velika koncentracija natjecatelja na tribinama. Svi natjecatelji moraju imati važeći liječnički pregled i nastupaju na vlastitu odgovornost, a ovim putem pozivamo klubove da natjecatelje koji imaju neke respiratorne zdravstvene probleme ili povišenu temperaturu ne dovode na natjecanje.