Menu

Podsjetnik klubovima

HASZagreb (30.12.2018.) - Podsjećamo klubove da do petka, 4. siječnja mogu kandidirati za organizaciju natjecanja na otvorenom iz preliminarnog kalendara HAS-a. Također pozivamo klubove da do spomenutog roka dostave Uredu HAS-a eventualna natjecanja koja će organizirati, a nisu u preliminarnom kalendaru, kako bi ih uvrstili u kalendar. U protivnom takva natjecanja neće biti u kalendaru HAS-a za 2019. godinu (Pravilo 1.4.1.1 točka 2 Općih pravila i propozicija HAS-a za natjecanje HAS-a za 2019.).

Također podsjećamo klubove da je prvo dvoransko Prvenstvo Hrvatske (za mlađe seniore-ke) u sljedećoj godini na programu 12. siječnja 2019. godine što znači da će na spomenutom natjecanju moći nastupiti samo natjecatelji registrirani u HAS-u najkasnije do subote 5. siječnja (prema Općim pravilima i propozicijama za natjecanja HAS-a za 2019.).

Atletičare koji su došli iz drugih klubova u ovom prijelaznom roku, novi klubovi su dužni registrirati u HAS-u do 31.12.2018. godine za sljedeću godinu temeljem članka 20.e Pravilnika o Prijelazu i registraciji atletičara. Uredu HAS-a prilikom registracije potrebno je priložiti:

a) zahtjev za primitak u članstvo
b) zahtjev za registraciju
c) ispisnicu uz dokaz o plaćenoj odšteti ili sporazum dva kluba o načinu rješavanja odštete (u slučaju da ne postoji odštetni zahtjev dovoljna je samo ispisnica)

Ovo se ne odnosi na atletičare koji su u žalbenom postupku prema Izvršnom odboru HAS-a.

Sponzori

Nike Z L A T N I    S P O N Z O R