Menu

Opća pravila i propozicije za natjecanja za 2019. godinu

HASZagreb (21.12.2018.) - Izvršni odbor Hrvatskog atletskog saveza prihvatio je na svojoj sjednici 19. prosinca Opća pravila i propozicije za natjecanja u 2019. godini. Najvažnije izmjene u Pravilima u odnosu na 2018. godinu možete vidjeti ovdje, a najviše izmjena odnosi se na prvenstva Hrvatske u dvorani. Otvorenjem dvorane s kružnom stazom stekli su se uvjeti za kompletiranje programa disciplina za ova prvenstva.

Opća pravlia i propozicije možete vidjeti na ovim stranicama pod rubrikom "Dokumenti" ili na sljedećem linku: Opća pravila i propozicije natjecanja za 2019. godinu.

Na istoj sjednici Bruno Erent je imenovan Tajnikom za licenciranje trenera, a imenovana je i nova Komisija za natjecanja u sastavu:

Predsjednik: Vladimir Gjurgjević
Počasni predsjednik: Zvonimir Iveković
Tajnik: Ozren Čučković
Članovi: Milan Orešković, Ivan Pavunc i Željko Zgurić

Ovim putem obavještavamo i sve one koji su do sada komunicirali sa Izbornikom i Stručnom komisijom preko e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. da se ova e-mail adresa ukida i da ubuduće koriste službenu e-mail adresu Saveza - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sponzori

Nike Z L A T N I    S P O N Z O R