Uskoro starta dvoranska sezona

Zagreb (19.1.2022.) - Ovogodišnja dvoranska sezona u zagrebačkoj atletskoj dvorani na Velesajmu počinje u subotu 22. siječnja Otvorenim prvenstvom Zagreba. Nakon toga slijedi serija Dvoranskih prvenstava Hrvatske, a prvo u nizu je Dvoransko prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i mlađe seniorke u subotu 29.siječnja.

Za nastup na dvoranskim PH (osim dvoranskoh PH za mlađe kadete i kadetkinje i višeboje) potrebno je imati norme za nastup koje su objavljene na web stranici www.has.hr. Ovom prilikom podsjećamo klubove da svi natjecatelji koji će nastupiti na dvoranskim prvenstvima moraju biti registrirani u HAS-u za 2022. godinu i to najkasnije 7 dana prije natjecanja (za mlađeseniorsko PH moraju biti registrirani najkasnije do 22. siječnja) te moraju imati liječničke preglede ne starije od 6 mjeseci.

Zbog epidemioloških mjera i kapaciteta atletske dvorana natjecanja će se održavati bez prisustva gledatelja, a sudionici natjecanja obavezni su se pridržavati propisanih epidemioloških mjera.

Na dvoranskim prvenstvima Hrvatske neće se odobravati nastupi izvan konkurencije osim na Dvoranskom PH za mlađe seniore-ke i to samo kandidatima za nastup na tromeču reprezentacija 1. veljače u Zagrebu. Na istom natjecanju na programu će biti i nekoliko disciplina izvan konkurencije za kadete i kadetkinje u formi mitinga (kadetske discipline biti će objavljene u raspisu za to prvenstvo). 

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana