Natjecanje "Prijatelj za Prijatelja"

Zagreb (02.12.2012.) - Hrvatski atletski savez je uz pomoć zagrebačkih atletskih klubova organizirao natjecanje  pod nazivom "Prijatelj za Prijatelja".



 Natjecanje koje je prije svega bilo zajedničko druženje, održalo se 2. prosinca 2012. u atletskoj dvorani Boćarskog  doma s početkom u 10:00 sati. 150 djevojčica i dječaka iz zagrebačkih atletskih klubova i Dječjeg doma Zagreb okušali su se u skoku u vis, skoku u dalj, utrci na 40m te utrkama štafeta.

Nakon sportskog dijela uslijedio je zabavni program kojeg je vodio poznati voditelj Dalibor Petko, na kojem su djeca zajednički zaplesala uz nastup glazbenog sastava "Bijeg" Dječjeg doma Zagreb. Naša zlatna olimpijka Sandra Perković uručila je svim natjecateljima zlatne medalje. Djeca zagrebačkih atletskih klubova prikupila su velik broj poklona kako bi povodom blagdana Svetog Nikole rasveselila sve štićenike Dječjeg doma Zagreb.

Zahvaljujemo se svim koji su nam pomogli u organizaciji i provedbi ovog događaja kao i našim partnerima - McDonalds, firmi Vivatip i Croatia records koji su nam također pomogli, donacijom svojih proizvoda.

alt alt altaltaltalt

altaltalt alt

 

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana